Silvestr 2015 - U Hada

Přejít na obsah

Silvestr 2015

Skryté > Cesty > 2015

Po loňském podařeném Silvestru si ho letos na stejném místě zopakujeme. A to v České Metuji v hotelu Bouda. Je to u silnice hned pod nádražím.

čtvrtek 31. 12. 2015
Do České Metuje pojedeme vlakem následovně: Nové Město n.M. 9.26 / Náchod 10.01 / Česká Metuje 10.24
Po ubytování vyrazíme pěšky pět kiláků na Bischofstein. Tam zajistím na 13. hodinu oběd. Po obědě seběhneme dalších pět kilometrů z kopečka do Teplic a odtud se vrátíme vlakem v 16.31 zpět do Boudy.
Pěší trasa je zde: Česká Metuje -Biišík - Teplice nad Metují 
Odpoledni a večerní posezení bude ve stylovém lokále, dokud my a hospodský nezemdlíme. Budeme mít k dispozici celou hospodu, celkem tedy asi dvacet míst. Nebudou žádné slavnostní stoly, jen jednoduchá polopenzová večeře a možnost dokoupit si nějakou drobnost (klobása, utopenec a pod.). Máme povoleno vzít si na stoly nějaké cukroví od vánoc, jednohubky a podobné laskominy.
Doporučuji ustrojit se stylově do toho, co nosily holky a páni do tohoto objektu v dobách, kdy byl v největším rozkvětu.
Ubytování bude v patře v romantických pokojích, které už lecos viděly. Cena vloni byla přívětivá: 300 Kč za noc i s boudskou polopenzí.

pátek 1. 1. 2016
Ráno zkonzumujeme druhou část boudské polopenze a odjedeme vlakem na Nový rok v 10.37 nebo 12.37
Aktualizace 30. 12 2015
Změna trasy vycházky:
Vzhledem k tomu, že bude restaurace Rybárna zavřená, bude zbytečný hnát se po obědě do Teplic a tam v zimě přešlapovat při čekání na vlak.
Takže z Bišíku se vrátíme pěšky do Boudy, ale zkusíme to jinou cestu. Už jsem dlouho neprovětral GPSku, tak se těěšte na trochu bloudění.

Aktualizace 5. 1. 2016
Účastníci s noclehem:

Had + Jani, Artur, Milan + Alenka, Inge + Tom, Eshter + Jon, Karlík, J.Korec + Eva, K.David + Stáňa, Irenka, Ondra + Marcela
Na vycházku bez noclehu:
Rejža, Gerda, Hela, Bambus + Jaruška, Standa + Iva
počítadlo.abz.cz
Návrat na obsah